Meghívó hanukai díjátadóra 2018.12.05

Írta: Super User on . Beküldve: Meghívók

A Magyar Zsidó Kulturális Egyesület 30 éve töretlenül munkálkodik a magyarországi zsidóság kulturális örökségének ápolásán, megismertetésén és gazdagításán. Ebben természetesen számos partnere, segítője és szövetségese van. Munkájuk elismeréseképpen az elmúlt évtizedekben az egyesület különböző díjait kapták meg. Díjazottak voltak többek között: Szabó István, Fehér László, Bächer Iván, Heller Ágnes, Hegedűs D. Géza, Kertész Imre, Fischer Iván, Spiró György, Komoróczy Géza, Szinetár Miklós, a Saul fia stábja és sokan mások.

Egyesületi tagoknak!

Írta: Super User on . Beküldve: Meghívók

Kedves Egyesületi Tagtársam!

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a korábbi közgyűléseink gyakorlata szerint – a nem kellő számú megjelentek esetén – a megismételt közgyűlést ugyanarra a napra hívtuk össze. 
Az új jogszabály megjelenése miatt, azonban a megismételt közgyűlés legalább három nappal későbbre hirdethető csak meg.
A korábbi években a közgyűlések egyike sem volt az első időpontban határozatképes.  Tehát várható, hogy a november 19-re meghirdetett találkozónk sem lesz határozatképes, azaz nem jelenik meg a tagság 50%+ 1 fő
Így az igazi munka, a döntések meghozatala, a megismételt időpontra összehívott – november 26 – közgyűlés feladata lesz.
Kérem, hogy így tervezd programodat.

Az Alapszabály tervezett módosítása honlapunkon itt megtekinthető 

Várom találkozásunkat a Közgyűlésen, baráti üdvözlettel:

Budapest, 2018. november

Meghívó tisztújító közgyűlésre 2018.11.19, -26

Írta: Super User on . Beküldve: Meghívók

A „NÜB”  Nácizmus Üldözötteinek Országos Egyesülete alapszabály szerinti tisztújító közgyűlését
2018. november 19.-én hétfőn 10.00 óra időpontra összehívom.

Amennyiben a meghirdetett időpontban a közgyűlés nem határozatképes, akkor változatlan napirenddel 2018. november 26.-án hétfőn 10.00 óráramegismételt közgyűlést hívok össze, amely a jelenlévők létszámától függetlenül határozatképes.
Közgyűlés helyszíne: 1054 Budapest, Tüköry u. 3. fszt. Üvegterem

Tisztújító közgyűlés előkészítése

Írta: Super User on . Beküldve: Meghívók

Tisztelt Egyesületi Tagok!

A NÜB vezetőségének, Felügyelő Bizottságának mandátuma ebben az évben lejár, ezért novemberben közgyűlést tartunk. A közgyűlésen az új vezetőség, és az új Felügyelő Bizottság tagjainak megválasztása mellett az alapszabály módosítására is sor kerül, mivel az elmúlt években az egyesületekre vonatkozó jogszabályok változtak. Az Elnökség továbbá javasolja, hogy a létszámát 3 főröl 5 főre emeljük, valamint – a korábban kibővített vezetőségi ülések tapasztalatait figyelembe véve – Tanácsadó Testületet hozzunk létre az Egyesület operatív munkájának támogatására. Ez természetesen az Alapszabályunk módosításával együtt jár.

Az elnökség Jelölő Bizottságot hozott létre a közgyűlés előkészítése érdekében. Az elnökség Sándor Györgyöt kérte fel a bizottság vezetésére.
Tagjai: Dr. Dénes Györgyné
Deákné, dr. Szirtes Éva
Siófalvi Márta
Kerpen Miklós

Tisztelt tagtársak!
Kérem, segítsétek a Jelölő Bizottság munkáját ötleteitekkel, javaslataitokkal, melyeket az alábbi email címre, vagy telefonszámra továbbíthattok:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , illetve telefonon: 061 4782166
A közeljövőben a jelölő bizottság tagjai keresik Veletek a kapcsolatot.

Az Alapszabály módosításának tervezetét szeptemberben megjelentetjük a honlapunkon (www.nub.info.hu), illetve email címetekre is megküldjük.
A jelenlegi vezetőség:
Elnökség: Dr. Schiffer János elnök – akinek a mandátuma 2019-ben jár le.
Lehet azonban, hogy célszerű most megerősí
tenünk mandátumát ugyanannyi időre,
amennyire a vezetőség tagjait most választjuk
az egységesség érdekében
Juhász Béláné elnökhelyettes
Dr. Frischmann Edgár elnökhelyettes
Felügyelő Bizottság: Dr. Seres Marcell FB elnök
Lantos Péterné FB tag
Gellért Gábor FB tag

Budapest, 2018.augusztus 22.

Kérem, hogy segítsétek a jelölőbizottság munkáját, üdvözlettel:

Schiffer János

Meghívó 2018.05.28

Írta: Super User on . Beküldve: Meghívók

A „NÜB” Nácizmus Üldözötteinek Országos Egyesülete 2018 május 28-án 11 órakor közgyűlését tart. A közgyűlés helyszíne: Budapest V. Tüköry u. 3 fszt. Üvegterem. Amennyiben az összehívott közgyűlés nem határozatképes akkor új időpontra május 31-én 11 órára hívjuk össze a közgyűlést.Napirend: A 2017 pénzügyi beszámoló megtárgyalása.

Elnökség